Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-03@16:57:18 GMT

اسنایدر – سعداله یف؛ فراتر از یک فینال (گزارش)

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۹۷۶۴۴

اسنایدر – سعداله یف؛ فراتر از یک فینال (گزارش)

فینال دسته 97 کیلوگرم قهرمانی جهان بین اسنایدر و سعداله یف را باید یکی از حساس ترین کشتی های سال بنامیم.

به گزارش ورزش سه، کایل اسنایدر (امریکا) و عبدالرشید سعداله یف(روسیه) فردا برای چهارمین بار در طول سال های اخیر در فینال یک رویداد معتبر همدیگر را ملاقات خواهند کرد. سه دوئل اخیر این دو داستان های کاملا متفاوتی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین مسابقه اسنایدر و سعداله یف در سال 2017 را کشتی گیر امریکایی در عرض 20 ثانیه به سود خود به پایان رساند. در فینال مسابقات جهانی 2018 اما سعداله یف در کمتر از یک دقیقه اسنایدر را ضربه کرد.

 

 

فینال توکیو 2020 صحنه قدرت نمایی سعداله یف بود؛ اسنایدر انگیزه بالایی برای جبران شکست المپیک دارد.

 

سومین و حساس ترین تقابل این دو طی سال های اخیر را در المپیک 2020 شاهد بودیم؛ در این مبارزه هیجان انگیز سعداله یف قدرتمندانه ظاهر شده و 6 بر صفر از حریف خود پیش افتاد، این مبارزه با وجود تلاش بسیار اسنایدر برای جبران با حساب 6 بر 3 به سود کشتی روس به پایان رسید تا کشتی گیر امریکایی برخلاف دوره گذشته از کسب طلا بازمانده و به نقره بسنده کند.

 

در فاصله کمتر از دو ماه و مطابق پیش بینی ها، سعداله یف و اسنایدر راهی دیدار پایانی قهرمانی جهان 2021 شدند تا کشتی گیر امریکایی به انتقام و کشتی گیر روس برای تکرار فینال توکیو بیاندیشند. این فینال را نباید از دست بدهید؛ دو کشتی گیر هر دو عنوان دار هستند و عناوین شان متوالی و طی سال های متعدد بوده است. پیش از دوئل عصر روز سه شنبه نگاهی داریم به افتخارات اسنایدر و سعداله یف:

کایل اسنایدر:
2020: نقره المپیک
2016: طلای المپیک
2015-2017: طلای جهان
2018: نقره جهان
2019: برنز جهان

عبدالرشید سعداله یف (روسیه)
2020-2016: طلای المپیک (در دو وزن متفاوت طی این دو دوره)
2014-2015-2018-2019: طلای جهان
2017: نقره جهان
2020: طلای جام جهانی
2014-2015-2018-2019-2020: طلای اروپا

 

 

 

اسنایدر که در 6 دوره اخیر رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان همواره یکی از مدال آوران وزن خود بوده برای اینکه به شماره یک وزن 97 کیلو برگردد باید از سد سعداله یف روس بگذرد؛ حریفی که بدون هیچ حرف و حدیثی یکی از بهترین کشتی گیرهای حال حاضر دنیاست. او از سال 2014 که وارد عرصه حرفه ای شد 4 طلا و یک نقره جهان و 2 طلای المپیک کسب کرده است. این کشتی گیر از فینال جهان سال 2017 تا به امروز به اسنایدر نباخته و 55 برد متوالی را در کارنامه دارد. او همچین مقابل 8 تاپ تن وزن 97 کیلو صاحب 8 برد شده است. 

 

سعداله یف در صورتی که بتواند پنجمین طلای جهانی را کسب کند یک قدم دیگر به جمع برترین های تاریخ کشتی نزدیک تر خواهد شد و در آنسو کایل اسنایدر برای اینکه از دور خارج نشود نیاز مبرمی به پیروزی دارد؛ رساندن تعداد مدال های جهانی به عدد سه می تواند این کشتی گیر امریکایی را یک بار دیگر در وزن خود روی بورس بیاورد و فاصله اش با سعداله یف را به حداقل برساند.رقابت نزدیک امریکا و روسیه در بخش تیمی به حساسیت این کشتی افزوده و اسنایدر و سعداله یف در فینال اسلو فقط برای خودشان نخواهند جنگید بلکه رتبه نهایی کشورهایشان هم بستگی زیادی به نتیجه مبارزه آنها خواهد داشت.

 

 

 

مسیری که دو کشتی گیر برای رسیدن به فینال مسابقات جهانی 2021 پیمودند را می توانید در ادامه مشاهده کنید:

 

یک هشتم نهایی:
عبدالرشید سعداله یف 10 – 0 تاکاشی ایشیگورو (ژاپن) - (زمان کشتی: یک دقیقه و 45 ثانیه)
کایل اسنایدر 14-4 باتزول اولزیسایخان (مغولستان) – (زمان کشتی: 5 دقیقه و 31 ثانیه)

یک چهارم نهایی:
عبدالرشید سعداله یف 9-4 سلیمان کارا دنیز (ترکیه)
کایل اسنایدر 11 – 0 نوراف (مقدونیه) – (زمان کشتی: 5 دقیقه 40 ثانیه)

نیمه نهایی:
عبدالرشید سعداله یف 11-0 محمد ذکریف (زمان کشتی 5 دقیقه 29 ثانیه)
کایل اسنایدر 3-2 مجتبی گلیج

 

 

آزاد کشتی

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: آزاد کشتی اسنایدر و سعداله یف کشتی گیر امریکایی کایل اسنایدر سعداله یف زمان کشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۷۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، گمرک ایران اعلام کرد تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.
 از مجموع صادرات و واردات کشور ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.
تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.
این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال جاری ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.
ارزش صادرات کشور در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می‌دهد.
این گزارش با اشاره به اینکه ۳ قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.
در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.
عمده‌ترین مقاصد کالا‌های صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این ۷ کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.
در فروردین امسال، میزان صادرات کالا‌های پتروشیمی ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.
در بین ۱۰ قلم عمده کالا‌های صادراتی، گاز‌های نفتی و هیدروکربور‌های گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.
در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.
ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار ۳ قلم عمده کالا‌های وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.
بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالا‌های وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه ۹۸۸۷۰۳۱۲، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.
متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری یک هزار و ۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.
بر اساس این گزارش، ۶ کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان و هند در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند.
میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین امسال با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن رسید.

دیگر خبرها

  • فیلیپین سفیر چین را فراخواند
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • درجا زدن فدرال رزرو آمریکا نردبان طلای جهانی شد
  • نرخ فقر در نوار غزه از ۹۰ درصد نیز فراتر رفت
  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ اردیبهشت؛ سکه ۷۰۰ هزار تومان ارزان شد
  • طلای جهانی سقوط کرد
  • يزدانى - اسنايدر، كشتى جهان چشم انتظار شماست!
  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت